Το πρωινό μας

Το πρωινό μας

Το πρωινό στο Archontiko Art Hotel χειροποίητο και επιμελημένο προσωπικά από την οικοδέσποινα κ.Αργυρούλα, υποδέχεται καθημερινά τους φιλοξενούμενους με μια μεγάλη ποικιλία τοπικών εδεσμάτων.
Το χειμώνα ο επισκέπτης απολαμβάνει το πρωινό του στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με το επιβλητικό σε σχήμα ψαριού αναμμένο τζάκι. ενώ τις ηλιόλουστες μέρες και τους καλοκαιρινούς μήνες το πρωινό σερβίρεται στη βοτσαλωτή αυλή, με φόντο την πετρόχτιστη γέφυρα, υπό την σκιά της ροδιάς και της βοκαμβίλιας.
Την τιμητική τους στο πρωινό του Archontiko Art Hotel έχουν οι αγνές πρώτες ύλες που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή. Από το κτήμα της γιαγιάς Αλτάνας, φρέσκα αυγά, γλυκά πορτοκάλια και χόρτα, από το τοπικό τυροκομείο φέτα, γραβιέρα, κατσικίσιο τυρί, λάδι και ελιές ιδιοπαραγωγής, μέλι ντόπιο θυμαρίσιο, από το φούρνο της γειτονιάς ζυμωτό ψωμί και αρτοσκευάσματα, από το παραδοσιακό παντοπωλείο «Αύρα», βότανα, τσάι βουνού, αφεψήματα και φρέσκα φρούτα από επιλεγμένους παραγωγούς αποτελούν τα κύρια συστατικά του παραδοσιακού πρωινού, το οποίο εναλλάσσεται, επιφυλάσσοντας γευστικές εκπλήξεις. Το παραδοσιακό πρωινό του Archontiko Art Hotel δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της οπτικής που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες, ως προς την αξία διατήρησης της παράδοσης, αλλά πηγάζει εξίσου από το σεβασμό και την εκτίμηση προς τους επισκέπτες που θέλουν να δοκιμάσουν τα αγνά προϊόντα του τόπου .

    Join our weekly Newsletter