Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο archontikohotel@gmail.com

Ανυπομονούμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας, υπηρεσίες, διαθεσιμότητα, ή για κρατήσεις, η ομάδα μας θα χαρεί πολύ να σας βοηθήσει. Μπορείτε να στείλετε email το ερώτημά σας στο archontikohotel@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Καλέστε μας
+30 22650-42292

+30 6972555488

Επισκεφθείτε μας στην Πάροδο Ελευθερίας 80, Γαλαξίδι 33052

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας στην Πάροδο Ελευθερίας 80, στο Γαλαξίδι. Το ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την εξερεύνησή σας, καθώς παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η γοητευτική παραθαλάσσια πόλη.

Είτε βρίσκεστε εδώ για ένα οικογενειακό ταξίδι, είτε για μια ρομαντική απόδραση ή απλώς για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής, το ξενοδοχείο μας είναι η ιδανική βάση για εσάς. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τις πληροφορίες και το μήνυμά σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα.

      Join our weekly Newsletter